Electricieni :: Firme electrice ::  Magazin electrice :: Anunturi ::  Stiri ::  Top site uri electrice
Download ::  Forum electric :: Revista InfoElectrica ::  Reclama pe site :: Licitatii  :: Chat
Prima pagina :: Legislatie :: Scheme electrice :: Referate ::Informatii utile :: Newsletter :: Adauga la favorite (Ctrl+D) :: Contact
Intrare in cont
Adresa email:
Parola:

 Retine login:

Cautare
In sectiunea:


Subiecte noi pe forum
» Caut colaboratori pentru interventii in situati de urgenta!
» 
» impamantare paratrasnet PDA
» Electrica Auto
» Contract mentenanta

Produse recomandate
» Surse alternative de energie. Ghid practic de proiectare, montaj, e
» INTRODUCERE IN PLC, CONTROLERE LOGIC PROGRAMABILE
» Noul normativ I7-2011

Ultimul numar InfoElectrica

Recomandat
Facebook-ul Electricienilor


Horoscop Zilnic

Sondaj de opinie

Este necesar sa se mai organizeze
DA si voi participa si eu
DA, dar nu ma inscriu
NU
Rezultate

Reclame recomandate

Legislatie :: Glosar termeni  :: Documente :: Scheme electrice  :: Adrese :: Diverse  :: Articole :: Referate 
 in  
Articolul zilei
Eaton lansează soluții de alimentare
Eaton lansează soluții de alimentare optimizate pentru aplicațiile IT de mici dimensiuni

Compania Eaton, un lider mondial în managementul energiei a lansat noile UPS-uri de 2,2 kW și 3 kW din seria 9PX, care sunt adaptate pentru a asigura o protecție electrică de înaltă calitate pentru serverele virtuale, soluțiile hiperconvergente, dispozitivele de rețea și sistemele mici de stocare a datelor.

O funcție esențială a acestor produse UPS inovatoare este factorul de putere unitar. Astfel, pentru o anumită tensiune nominală, acestea pot alimenta mai multe echipamente decât produsele UPS convenționale. De asemenea, produsele se disting printr-o eficiență excepțional de ridicată, care reduce costurile energiei și cerințele de răcire. În plus, acestea sunt disponibile în versiunile opționale ce includ și carduri de rețea pentru capabilități avansate de virtualizare.

Noile produse UPS din seria 9PX sunt disponibile în versiunile 2U, care utilizează în mod eficient spațiul de pe rack-urile IT convenționale, și în versiunile 3U, care sunt optimizate pentru a fi utilizate în spațiile mici cu adâncime limitată sau pentru a proteja dispozitivele IT tower convenționale.

„Aceste noi produse UPS oferă pentru aplicațiile mai mici aceleași beneficii ca produsele 9PX mai mari, care s-au bucurat de succes demonstrat și de popularitate”, a explicat Christophe Jammes, Product Marketing Manager al Eaton EMEA.

„De exemplu, factorul de putere unitar este foarte important pentru clienții noștri, deoarece acest lucru înseamnă că valoarea nominală kVA pe care UPS o poate furniza coincide numeric cu valoarea nominală kW a sarcinii. Prin urmare, produsele UPS pot fi utilizate la o putere superioară, în general cu 11% mai mare, nemaifiind necesară realizarea unor calcule pentru a stabili dimensiunea sarcinii pe care o poate accepta produsul UPS.”

Noile sisteme UPS dispun de o topologie cu dublăconversie, care asigură o protecție eficientă împotriva tuturor tipurilor de probleme de calitate a alimentării și includ un bypass automat pentru a menține sarcina alimentată și în cazul suprasarcinilor sau al avariilor UPS.

Produsele UPS 9PX au primit calificativul Energy Star, iar atunci când funcționează în mod on-line, pot obține un randament de 94%, care contribuie la menținerea la minimum a costurilor de operare și a impactului asupra mediului.

Toate modelele sunt prevăzute cu un ecran LCD integrat, care furnizează informații complete despre starea produsului și parametrii de funcționare. În plus, monitorizează consumul de energie până la nivelul de grup de prize de ieșire. Controlul segmentelor de prize este asigurat pentru maximum două grupe de consumatori, facilitând pornirile secvențiale și opririle prioritizate ale echipamentelor neesențiale, precum și repornirea de la distanță a serverelor blocate.

Sistemul Eaton de gestionare avansată a bateriei (ABM) prelungește durata de viață a bateriei cu până la 50%, iar atunci când bateriile trebuie înlocuite, se poate face hot-swap, adică fără a întrerupe alimentarea cu energie electrică a sarcinilor.

Versiunile noilor produse UPS 9PX pregătite de virtualizare oferă o integrare mai bună cu mediile virtuale VMware, HyperV, RedHat și Citrix, facilitând implementarea politicilor de recuperare automată în caz de dezastru (automated disaster recovery) în cazul apariției unor probleme în alimentarea cu energiesau in situația unei descarcari automate de sarcina (load-shedding). În plus, produsul 9PX poate fi monitorizat și prin produsele populare de tip cloud VMWare vRealize și Microsoft MS SCOM.

Pentru a afla mai multe despre UPS 9PX 2200-3000 kVA, consultați pagina www.eaton.eu/9px3kva.

Pentru a afla mai multe despre Eaton, vizitaţi www.eaton-electric.ro. Pentru cele mai recente ştiri, urmăriţi-ne pe Twitter (@EatonIT) sau pe LinkedIn (Eaton EMEA).

Despre Eaton

Sectorul electric al companiei Eaton este lider global, cu experienţă în distribuţia energiei şi protecţia circuitelor, sisteme de alimentare de rezervă, control şi automatizare, iluminare şi securitate, soluţii şi dispozitive de cablare structurata, soluţii pentru medii periculoase şi dificile şi servicii de proiectare. Eaton se poziţionează, prin soluţiile sale, astfel incat sa poata răspunde la cele mai importante provocări actuale în materie de management al energiei electrice.

Eaton este o companie de management energetic, cu o cifră de afaceri de 20,9 miliarde USD în 2015. Eaton oferă soluţii eficiente energetic, care ajută clienţii să gestioneze energia electrică, hidraulică şi mecanică într-un mod mai eficient, mai sigur şi mai durabil. Eaton are aproximativ 97.000 de angajaţi şi comercializează produse către clienţi din peste 175 de ţări. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.eaton.eu.


Reclame recomandate
 
Publicitate


Linkuri sponsorizate

Verificari si emitere buletine PRAM
Electricieni Autorizati Bucuresti si imprejurimi
Consultanta pentru atestare firma la ANRE
Facebook-ul Electricienilor
Deschide CHATUL pe toata pagina


Electricieni online

Firme electrice online

Asistenta Online
Yahoo Messenger Status

Statistici Portal
Afisari astazi: 3158
Afisari luna 05: 145887
Vizitatori astazi: 697


Pagina de start ::  Pentru webmasteri ::  Link exchange ::  Baner exchange ::  Votul tau conteaza ::  Concurs ::  Recomanda unui prieten
Cursuri electricieni ::  Cautare performanta in domeniul electric  ::  Relaxare
Parteneri: 
Facebook-ul Electricienilor Clubul Electricienilor Rodev Aer Conditionat
©2017 www.PortalElectric.Ro. Toate drepturile rezervate.
Gazduit de ElectricSite.Info  www.eGratis.Info  Servicii.xRo.ro  Corpuri de Iluminat
Magazin de echipamente si instalatii electrice de joasa tensiune si automatizari Proiectare instalatii electrice joasa si medie tensiune