Electricieni :: Firme electrice ::  Magazin electrice :: Anunturi ::  Stiri ::  Top site uri electrice
Download ::  Forum electric :: Revista InfoElectrica ::  Reclama pe site :: Licitatii  :: Chat
Prima pagina :: Legislatie :: Scheme electrice :: Referate ::Informatii utile :: Newsletter :: Adauga la favorite (Ctrl+D) :: Contact
Intrare in cont
Adresa email:
Parola:

 Retine login:

Cautare
In sectiunea:


Subiecte noi pe forum
» Caut colaboratori pentru interventii in situati de urgenta!
» 
» impamantare paratrasnet PDA
» Electrica Auto
» Contract mentenanta

Produse recomandate
» INDICATOR DE NORME DE DEVIZ
» Manualul electricianului de exploatare retele electrice
» Noul normativ I7-2011

Ultimul numar InfoElectrica

Recomandat
Facebook-ul Electricienilor


Horoscop Zilnic

Sondaj de opinie

Este necesar sa se mai organizeze
DA si voi participa si eu
DA, dar nu ma inscriu
NU
Rezultate

Reclame recomandate

Noutati ale arhitecturii EcoStruxure (valabil din 2017-06-)
Schneider Electric prezintă o serie de noutăți ale arhitecturii EcoStruxure, dedicate sectorului industrial
 
 Schneider Electric, specialistul mondial în managementul energiei și automatizări, a prezentat, în cadrul celei mai importante conferințe de tehnologie industrială din lume – Hannover Messe 2017, o serie de noutăți bazate pe arhitectura EcoStruxureTM a companiei, menite să optimizeze activitatea clienților din sectorul industrial.
 
 Astfel, pentru a ajuta companiile să valorifice tehnologia deschisă și să experimenteze noi niveluri de eficiență, Schneider Electric a lansat EcoStruxureTM for Industry. Această platformă este rezultatul poziției de lider pe care Schneider Electric o are de decenii în industrie, precum și al investițiilor de miliarde de dolari în cercetare-dezvoltare și achiziții în ultimii trei ani. Reunind portofoliul amplu de oferte din domeniul energiei, automatizărilor și software în pachete de soluții complete și integrate, EcoStruxure for Industry sprijină utilizatorii să exploateze la maximum potențialul digitalizării și al IIoT (Internetul Industrial al Lucrurilor).
 
 „EcoStruxure for Industry este cel mai recent pas în oferirea de valoare adăugată clienților și în transformarea industriei cu ajutorul tehnologiei. Ne-am concentrat întotdeauna pe eficiența operațiunilor industriale prin intermediul tehnologiei interoperabile și al software-ului independent. Utilizatorii industriali pot beneficia acum de aceste noi tehnologii și iși pot digitaliza în mod inteligent afacerile, pentru a spori eficiența operațională și, implicit, profitabilitatea”, a declarat Peter Herweck, Executive Committee member and EVP, Industry Business, Schneider Electric.
 
 În centrul EcoStruxure for Industry se află System Platform 2017, o soluție WonderwareTM dedicată dezvoltatorilor de aplicații industriale, care stabilește un nou standard de excelență operațională pentru companiile din acest sector. Aceasta include o interfață ușor de utilizat, care permite o mai bună vizibilitate și un sistem de navigare avansat, conectând la nivel digital diferite aspecte ale lanțului valoric industrial: inginerie, operațiuni și performanța activelor. System Platform 2017 oferă noi capabilități pentru dezvoltatorii și utilizatorii platformei de sistem a companiei, care rulează în prezent în peste 100.000 de locații din lume și include un ecosistem de 4.000 de integratori și parteneri de implementare, alături de 160.000 de dezvoltatori.
 
 O altă evoluție recentă a arhitecturii EcoStruxureTM o aduce EcoStruxure Power, o platformă digitală pentru managementul energiei în clădiri, care optimizează distribuția energiei electrice. Aceasta vine în ajutorul profesioniștilor din industria energiei electrice, inclusiv al contractorilor, al inginerilor consultanți, al constructorilor de panouri și al utilizatorilor finali. Permițând operațiuni și analize în timp real și un grad mai mare de securitate cibernetică, această arhitectură de ultimă generație ajută consumatorii de energie să profite de oportunitățile create de dispozitivele inteligente și de digitalizare, pentru a obține niveluri mai ridicate de fiabilitate, siguranță, eficiență, sustenabilitate și conectivitate.
 
 Tot cu ocazia evenimentului Hannover Messe 2017, Schneider Electric a anunțat o realizare importantă în colaborarea cu Microsoft Corp. Clienții pot avea acum acces la multiple aplicații bazate pe cloud din cadrul EcoStruxure, folosind toate avantajele paltformei de cloud Azure, precum și cele mai noi capabilități precum realitatea mixtă pentru a optimiza procesele decizionale, productivitatea și eficiența.
 
 Mai multe detalii despre arhitectura EcoStruxure și despre noutățile propuse de Schneider Electric pot fi găsite pe site-ul companiei.
 
 Despre Schneider Electric
 
 Schneider Electric este specialistul mondial în managementul energiei și automatizări. Realizând venituri din vânzări de aproximativ 25 miliarde de euro în anul fiscal 2016, cei peste 144.000 de angajați deservesc clienți din mai mult de 100 de țări, ajutându-i să-și optimizeze consumul de energie și operațiunile, într-un mod sigur, fiabil, eficient și sustenabil. De la simple întrerupătoare la sisteme operaționale complexe, tehnologia, soluțiile software și serviciile noastre îmbunătățesc modul în care clienții noștri gestionează și automatizează operațiunile. Tehnologiile noastre interconectate remodelează industriile, transformă orașele și îmbogățesc viețile utilizatorilor. La Schneider Electric, numim această viziune Life Is On.
 www.schneider-electric.ro
 
Comenteaza stirea  

Nu sunt comentarii


Reclame recomandate
 
Publicitate


Linkuri sponsorizate

Furnizori Cabluri
Verificari si emitere buletine PRAM
Electricieni Autorizati Bucuresti si imprejurimi
Consultanta pentru atestare firma la ANRE
Facebook-ul Electricienilor
Deschide CHATUL pe toata pagina


Electricieni online

Firme electrice online

Asistenta Online
Yahoo Messenger Status

Statistici Portal
Afisari astazi: 14
Afisari luna 09: 113913
Vizitatori astazi: 8


Pagina de start ::  Pentru webmasteri ::  Link exchange ::  Baner exchange ::  Votul tau conteaza ::  Concurs ::  Recomanda unui prieten
Cursuri electricieni ::  Cautare performanta in domeniul electric  ::  Relaxare
Parteneri: 
Facebook-ul Electricienilor Clubul Electricienilor Rodev Aer Conditionat
©2017 www.PortalElectric.Ro. Toate drepturile rezervate.
Gazduit de ElectricSite.Info  www.eGratis.Info  Servicii.xRo.ro  Corpuri de Iluminat
Magazin de echipamente si instalatii electrice de joasa tensiune si automatizari Proiectare instalatii electrice joasa si medie tensiune