Electricieni :: Firme electrice ::  Magazin electrice :: Anunturi ::  Stiri ::  Top site uri electrice
Download ::  Forum electric :: Revista InfoElectrica ::  Reclama pe site :: Licitatii  :: Chat
Prima pagina :: Legislatie :: Scheme electrice :: Referate ::Informatii utile :: Newsletter :: Adauga la favorite (Ctrl+D) :: Contact
Intrare in cont
Adresa email:
Parola:

 Retine login:

Cautare
In sectiunea:


Subiecte noi pe forum
» Caut colaboratori pentru interventii in situati de urgenta!
» 
» impamantare paratrasnet PDA
» Electrica Auto
» Contract mentenanta

Produse recomandate
» AUTOMATE PROGRAMABILE. CONSTRUCTIE, FUNCTIONARE, PROGRAMARE SI APLI
» Noul normativ I7-2011
» Autocolant "Electrician Recomandat"

Ultimul numar InfoElectrica

Recomandat
Facebook-ul Electricienilor


Horoscop Zilnic

Sondaj de opinie

Este necesar sa se mai organizeze
DA si voi participa si eu
DA, dar nu ma inscriu
NU
Rezultate

Reclame recomandate

Servicii neintrerupte pentru centrul de date  (valabil din 2017-06-)
Eaton, companie specializată în managementul energiei, a ajutat Total Cloud, o companie franceză specializată în gestionarea ciclului de viață al centrelor de date, să-și centralizeze operațiunile prin crearea propriului său centru de date. Dotat cu echipamente Eaton, noul centru de date funcționează cu succes de la instalarea sa, garantând siguranța operațiunilor Total Cloud, în pofida lipsei de fiabilitate a rețelei locale de alimentare cu energie.
 
 Cu sediul în Saint Martin d'Hčres, Franța, Total Cloud este specializată în gestionarea ciclului de viață al centrelor de date și oferă servicii de găzduire, arhivare, stocare și securitate. Pentru a menține un nivel înalt al serviciilor, Total Cloud a decis să-și construiască propriul centru de date, care a fost pus în funcțiune în 2015.
 
 Total Cloud și-a dorit ca centrul său de date să poată găzdui un volum mare de date pentru a deservi cererile viitoare, ceea ce însemna că era nevoie de echipamente foarte performante. Prin urmare, noul centru de date acoperă o suprafață de 200 m2 și găzduiește 76 de rack-uri IT. Grație vastei sale experiențe în tehnologia informației, Total Cloud s-a putut baza pe propriile sale resurse pentru faza inițială de instalare, dar atunci când s-a pus problema garantării unei surse de alimentare cu energie electrică în condiții de siguranță, compania a apelat la Eaton.
 
 Când Total Cloud a abordat inițial Eaton, data de punere în funcțiune a centrului de date era iminentă. Cu toate acestea, în doar două săptămâni, experții Eaton au stabilit cerințele privind echipamentele centrului de date și au putut pune la dispoziția Total Cloud o soluție cuprinzătoare, pregătită să satisfacă necesitățile centrului, care să acopere echipamentele UPS, rack-urile, unitățile de distribuție a energiei (PDU-uri) pentru rack și software-ul de gestionare a energiei.
 
 Centrul de date este configurat cu rack-uri 47U din seria REC de la Eaton și are o sursă dublă de alimentare cu energie electrică prin intermediul a două PDU-uri per rack, gestionate de Eaton: o sursă standard de 16 A și o sursă opțională de 32 A. Prima unitate PDU este pe un circuit cu sursă de energie neîntreruptibilă, iar cea de-a doua pe un circuit cu alimentare de la rețea. Ambele sunt alimentate de un grup electrogen. Senzorii sondei de monitorizare a mediului (EMP) de la Eaton sunt instalați în rack-uri pentru a colecta date despre temperatură și umiditate și a monitoriza de la distanță datele ambientale. Pentru a proteja alimentarea cu energie a centrului de date, a fost selectată sursa Eaton 9355 UPS.
 
 În ceea ce privește ventilația, Total Cloud a optat pentru o răcire liberă, întrucât era cea mai eficientă soluție din punct de vedere energetic. Centrul de date a înălțat podeaua pe care erau amplasate computerele și culoarele fierbinți și reci care utilizează soluții Eaton seria REC de control al culoarelor, inclusiv panouri de plafon pentru culoare și uși la sfârșit de rând.
 
 S-a utilizat software-ul Intelligent Power Manager (IPM) de la Eaton pentru a monitoriza sistemul, a emite alerte și a iniția diverse politici „failover” (de preluare la eroare) în cazul unor incidente de alimentare sau de mediu. Total Cloud utilizează un mediu EMC integral, dar aceasta nu a constituit o problemă, întrucât soluțiile Eaton sunt complet compatibile cu EMC. IPM de la Eaton este compatibil și cu software-ul VMware ESX Server și, în eventualitatea unei pene de curent neobișnuit de lungi, acesta poate fi utilizat pentru a migra sarcinile virtuale către serverele neafectate sau, dacă migrarea nu este disponibilă, le poate activa în vederea unei opriri line.
 
 „Mulțumită prezentării detaliate oferită de echipa Eaton și documentației clare și precise furnizată la prima instalare a echipamentului nu am întâmpinat deloc probleme tehnice în ceea ce privește performanța. Așadar, soluțiile Eaton s-au ridicat la înălțimea tuturor așteptărilor noastre”, a afirmat Cyrille Calmon, administrator centru, Total Cloud.
 
 De la finalizarea cu succes a proiectului, Total Cloud lucrează în strânsă colaborare cu Eaton pentru a integra pe viitor alte soluții EMC. De asemenea, în viitorul apropiat, compania intenționează să construiască o a doua cameră de date, care să satisfacă necesitățile viitoare ale clienților săi.
 
 Pentru a afla mai multe despre soluțiile de calitate energetică de la Eaton, vizitați www.eaton.eu/powerquality şi www.eaton-electric.ro. Pentru cele mai recente ştiri, urmăriţi-ne pe Twitter (@EatonIT) sau pe LinkedIn (Eaton EMEA).
 
 Despre Eaton
 Sectorul Electric al Eaton este un lider global cu expertiză în protecţia şi distribuţia energiei electrice; alimentare de rezervă şi de siguranţă; control şi automatizări industriale; sisteme de iluminat şi securitate; soluţii de cablare structurată; soluţii pentru medii de lucru severe şi periculoase şi servicii de inginerie. Datorită soluţiilor sale globale, Eaton răspunde cu succes celor mai importante provocări actuale privind managementul energiei electrice.
 Eaton este o companie specializată în managementul energiei, care a realizat în anul 2016 o cifră de afaceri de 19,7 miliarde USD. Noi oferim soluții eficiente din punct de vedere energetic, care îi ajută pe clienții noștri să gestioneze energia electrică, hidraulică și mecanică într-un mod mai eficient, mai sigur și mai durabil. Eaton se dedică îmbunătățirii calității vieții și a mediului înconjurător, prin utilizarea tehnologiilor și a serviciilor de management al energiei. Eaton are aproximativ 95 000 de angajați și comercializează produse către clienți din peste 175 de țări. Pentru informații suplimentare, accesați site-ul www.eaton.eu.
 
 Anchete de reader: Eaton Electric srl, Baneasa Business & Technology Park
 Sos. Bucuresti – Ploiesti, nr. 42-44, cladirea B2, etaj 3, 013696 Bucuresti, sector 1, Romania. Tel: +40 (021) 361 09 09, Email: infobucharest@eaton.com
 
 
 
 
Comenteaza stirea  

Nu sunt comentarii


Reclame recomandate
 
Publicitate


Linkuri sponsorizate

Furnizori Cabluri
Verificari si emitere buletine PRAM
Electricieni Autorizati Bucuresti si imprejurimi
Consultanta pentru atestare firma la ANRE
Facebook-ul Electricienilor
Deschide CHATUL pe toata pagina


Electricieni online

Firme electrice online

Asistenta Online
Yahoo Messenger Status

Statistici Portal
Afisari astazi: 42
Afisari luna 09: 113941
Vizitatori astazi: 18


Pagina de start ::  Pentru webmasteri ::  Link exchange ::  Baner exchange ::  Votul tau conteaza ::  Concurs ::  Recomanda unui prieten
Cursuri electricieni ::  Cautare performanta in domeniul electric  ::  Relaxare
Parteneri: 
Facebook-ul Electricienilor Clubul Electricienilor Rodev Aer Conditionat
©2017 www.PortalElectric.Ro. Toate drepturile rezervate.
Gazduit de ElectricSite.Info  www.eGratis.Info  Servicii.xRo.ro  Corpuri de Iluminat
Magazin de echipamente si instalatii electrice de joasa tensiune si automatizari Proiectare instalatii electrice joasa si medie tensiune