Electricieni :: Firme electrice ::  Magazin electrice :: Anunturi ::  Stiri ::  Top site uri electrice
Download ::  Forum electric :: Revista InfoElectrica ::  Reclama pe site :: Licitatii  :: Chat
Prima pagina :: Legislatie :: Scheme electrice :: Referate ::Informatii utile :: Newsletter :: Adauga la favorite (Ctrl+D) :: Contact
Intrare in cont
Adresa email:
Parola:

 Retine login:

Cautare
In sectiunea:


Subiecte noi pe forum
» Caut colaboratori pentru interventii in situati de urgenta!
» 
» impamantare paratrasnet PDA
» Electrica Auto
» Contract mentenanta

Produse recomandate
» RpE - INDICATOR DE NORME DE DEVIZ
» Buletin tehnic de preturi la instalatii electrice, in mica constru
» Proiectarea asistata de calculator a retelelor electrice

Ultimul numar InfoElectrica

Recomandat
Facebook-ul Electricienilor


Horoscop Zilnic

Sondaj de opinie

Este necesar sa se mai organizeze
DA si voi participa si eu
DA, dar nu ma inscriu
NU
Rezultate

Reclame recomandate

Conferinta „Electric Drive” (valabil din 2017-05-)
Provocările si progresele fundamentale aduse de dezvoltarea mobilitătii electrice au fost dezbătute în cadrul evenimentului “Electric Drive”
 •Conferința „Electric Drive” a reunit, în calitate de speakeri, specialiști din partea companiilor și autorităților: Administrația Fondului pentru Mediu, ALD International, Orange România, Groupe Renault România, Colliers România, ALD Automotive România, TMC Electric Mobility, Let’s Do It, România! și Deloitte România;
 •Speakerii prezenți au discutat despre provocările fundamentale aduse de dezvoltarea mobilității electrice;
 Viitorul începe să sune bine atunci când vorbim despre dezvoltarea mobilității electrice. Societatea este dependentă de mobilitate, problema constă în sistemele actuale de transport. Impactul este dăunător atât asupra sănătății noastre, cât si mediului înconjurător. Dezvoltarea acestor sisteme electrice vine cu noi provocări. Există o marjă destul de mare a statelor care au dezvoltat, cât si promovat, aceste sisteme electrice, dar sunt puține acele tări care au realizat cu succes cresteri masive ale vânzărilor în această direcție.
 În cadrul evenimentului „Electric Drive”, ce a avut loc în Bucuresti pe data de 17 mai 2017, s-a discutat despre mobilitatea electrică, evoluția producției, legislația de mediu privind bateriile electrice, trendurile naționale și internaționale, clădirile verzi, evoluțiile la nivelul companiilor private, cât și subiecte ce țin de dezvoltarea infrastructurii.
 JOHN SAFFRETT ,Global Chief Operation Officer, ALD International, a deschis evenimentul discutând despre trendurile naționale și internaționale pe segmentul mobilității electrice. „În 2020, va fi o explozie a acestor vehicule electrice. Pe termen lung, dacă electricitatea devine mai frecventă decât este în momentul de față, încărcarea gratuită a vehiculelor este probabil să dispară. Este bine pentru responsabilitatea socială.”
 ANDREI IORGULESCU, Director General Proiecte, Administrația Fondului pentru Mediu, a vorbit despre programele privind stațiile electrice, cât si acordarea subvențiilor pentru achiziționarea mașinilor electrice. Noutatea este că există o perioadă când dosarele se pot soluționa prin reglementarea documentelor, astfel va exista posibilitatea de a fi mai multe cereri acceptate. „Este un lucru bun faptul că reprezentanții mediului privat sunt interesați de subiectul mobilității electrice. Ne dorim să existe beneficii când vorbim de costuri, de aceea am creat aceste programe, să fie un real succes.”
 SORIN DIACONU, Head of Real Estate & Car Fleet, Orange România, a vorbit despre experiența avută când, în cadrul companiei, s-au achiziționat 4 masini electrice. „Masinile electrice reprezintă un drum ireversibil. Ne-au ajutat pe noi să devenim foarte flexibili. Eu cred că mi-am putut convinge colegii că aceste masini electrice reprezintă viitorul, aduc o mobilitate mult mai mare, o viziune din altă perspectivă, fiabilitate si confort. Este mult mai usor să conduci o masină electrică. Au produs o schimbare de atitudine - plini de curaj ne putem uita acum în directia aceasta. ”
 CECILIA TUDOR, Network Sales Manager, Groupe Renault România, a prezentat rezultatele companiei, cât si evoluția vânzărilor de vehicule electrice, tehnologia modernă și dezvoltarea infrastructurii. „Suntem unii dintre pionieri. Astăzi, este un interes crescut si vedem acest lucru prin oferta foarte largă. Ne mândrim cu faptul că suntem lideri pe piața europeană a masinilor electrice. Se investeste foarte mult în autonomie, singura problemă este infrastructura.”
 OANA STAMATIN, Associate Director, Colliers România, a discutat despre stațiile de încărcare electrice din cadrul clădirilor de birouri din București. Sunt existente 20% clădiri de birouri cu puncte de încărcare, 21% clădiri cu puncte de încărcare în curs de implementare și 59% clădiri de birouri fără puncte de încărcare din București. „Există un interes mult mai mare pentru aceste certificări verzi. Aceste certificări trebuie să meargă împreună cu stațiile de încărcare.”
 CĂTĂLIN OLTEANU, Commercial Director, ALD Automotive România, a vorbit despre companiile care investesc la nivel de producție, baterii, soluții de încărcare, cât și despre masinile electrice care sunt privite ca pe o noutate. „La fel cum telefoanele mobile erau un element de noutate, ele au mers în paralel cu telefoanele fixe. Același lucru se întamplă si în cazul masinilor electrice. Din ce în ce mai multe companii investesc în această zonă. Lucrurile vor avansa la fel de repede ca în cazul tehnologiei mobile.”
 DANIEL VLAD, Director Executiv, TMC Electric Mobility: „Vrem să aducem o schimbare la nivelul automobilitătii în România. Suntem furnizori de echipamente, plecând de la cele de uz rezidențial până la echipamente de încărcare rapidă. Cum va evolua infrastructura de stații de încărcare pentru automobile electrice 2017 - 2020? România are ca țintă 6000 de puncte de încărcare. Chiar dacă are un parcurs propriu ea depinde într-o măsură importantă și de numărul de automobile electrice care circulă pe străzi.”
 ANDREI COȘULEANU, Board Member, Stakeholder Relations & Public Affairs Let’s Do It, România!, ne-a vorbit despre responsabilitatea pe care o avem față de mediul înconjurător, cât si despre parteneriatul în plină dezvoltare cu Kaufland România în ceea ce priveste mobilitatea electrică. „Ce înseamnă să mergi către o sustenabilitate serioasă si să investești în ea? Avem o infrastructură în continuă crestere, vine din vest si ajunge până la Marea Neagră. Extinderea infrastructurii verzi este o problemă de educare.”
 DANIELA NEAGOE, Senior Consultant Servicii Fiscale, Deloitte România, a închis evenimentul discutând despre obligațiile cu privire la bateriile și acumulatorii vehiculelor electrice. „Pentru aceste baterii ale vehiculelor electrice nu se datorează taxa la fondul pentru mediu. Producătorul este orice persoană care introduce aceste baterii. Însă, există niște obligații de care trebuie să se țină cont: stabilirea sistemelor de colectare, cât să se tină si evidențele.”
 Evenimentul „Electric Drive” a reunit reprezentanți ai autorităților, directori generali, financiari, de achiziții și administrativi, importatori, producători și dealeri auto, producători de componente și accesorii auto, fleet manageri, dezvoltatori de soluții IT, consultanți și furnizori.
 Conferința a fost organizată de BusinessMark alături de ALD Automotive, Groupe Renault România, E-MOBILITY, Champollion, Let’s Do It, România! și HOLOGRAMA 3D. Partenerii media ai conferinței au fost: GreenReport, Energynomics, TheTrends, BusinessCover, Nonguvernamental, RomaniaPozitiva, PRWave, FocusEnergetic, RBTransport, Tranzit, PortalElectric, Constructiv, Stiriong.ro, NewMoney, Revista Ecologic, Revista Energetica, AutoTest, EnergyCenter, InvesTenergy, Ziare.com, Business24, Global Manager, Jurnalul de Afaceri, Transilvania Business, FEMEIINAFACERI, Finzoom, SaptamanaFinanciara, Startups.ro, Manager Express, Gazetadestiri, Legal Marketing, Administratie.ro, Vox Capital, Chalbert, PRBox, Rbeconnect, Avocatura, Calendar Evenimente, Promo Afaceri, Antreprenorinromania, Debizz, MLM News, Revista Valoarea, Roportal, Bucuresteni.ro, Plan de afacere, Economiaonline, Global Manager, MediaRabbit, IRE.
 
 
Comenteaza stirea  

Nu sunt comentarii


Reclame recomandate
 
Publicitate


Linkuri sponsorizate

Furnizori Cabluri
Verificari si emitere buletine PRAM
Electricieni Autorizati Bucuresti si imprejurimi
Consultanta pentru atestare firma la ANRE
Facebook-ul Electricienilor
Deschide CHATUL pe toata pagina


Electricieni online

Firme electrice online

Asistenta Online
Yahoo Messenger Status

Statistici Portal
Afisari astazi: 11
Afisari luna 09: 113910
Vizitatori astazi: 7


Pagina de start ::  Pentru webmasteri ::  Link exchange ::  Baner exchange ::  Votul tau conteaza ::  Concurs ::  Recomanda unui prieten
Cursuri electricieni ::  Cautare performanta in domeniul electric  ::  Relaxare
Parteneri: 
Facebook-ul Electricienilor Clubul Electricienilor Rodev Aer Conditionat
©2017 www.PortalElectric.Ro. Toate drepturile rezervate.
Gazduit de ElectricSite.Info  www.eGratis.Info  Servicii.xRo.ro  Corpuri de Iluminat
Magazin de echipamente si instalatii electrice de joasa tensiune si automatizari Proiectare instalatii electrice joasa si medie tensiune