Electricieni :: Firme electrice ::  Magazin electrice :: Anunturi ::  Stiri ::  Top site uri electrice
Download ::  Forum electric :: Revista InfoElectrica ::  Reclama pe site :: Licitatii  :: Chat
Prima pagina :: Legislatie :: Scheme electrice :: Referate ::Informatii utile :: Newsletter :: Adauga la favorite (Ctrl+D) :: Contact
Intrare in cont
Adresa email:
Parola:

 Retine login:

Cautare
In sectiunea:


Subiecte noi pe forum
» Caut colaboratori pentru interventii in situati de urgenta!
» 
» impamantare paratrasnet PDA
» Electrica Auto
» Contract mentenanta

Produse recomandate
» INTRODUCERE IN PLC, CONTROLERE LOGIC PROGRAMABILE
» Resurse energetice regenerabile. Ghid practic de proiectare, montaj
» Autocolant "Electrician Recomandat"

Ultimul numar InfoElectrica

Recomandat
Facebook-ul Electricienilor


Horoscop Zilnic

Sondaj de opinie

Este necesar sa se mai organizeze
DA si voi participa si eu
DA, dar nu ma inscriu
NU
Rezultate

Reclame recomandate

PRIA Energy Conference - 25 aprilie 2017 (valabil din 2017-04-)
Strategia energetică a României va fi dezbătută la PRIA Energy Conference în 25 aprilie 2017
 
 PRIAevents, organizează conferința PRIA Energy – unul dintre cele mai complexe evenimente din România, dedicat sectorului energetic și va avea loc în 25 aprilie 2017, la hotel InterContinental, sala Rondă. Evenimentul reunește cei mai importanți leaderi din energie, consultanți, avocați, investori, bancheri și reprezentanți ai mass mediei.
 
 Într-o economie din ce în ce mai globalizată, strategia energetică a unei țări se realizează în contextul evoluțiilor și schimbărilor care au loc pe plan mondial. România dispune de o gama diversificată, dar redusă cantitativ de resurse de energie primară: țiței, gaze naturale, cărbune, minereu de uraniu, precum și un potențial valorificabil de resurse regenerabile relativ modest.
 
 Unul dintre elementele prioritare ale strategiei energetice îl constituie îmbunătățirea eficienței energetice, dar și strategii privind hidroenergia, petrolul si gazele și energia nucleară.
 În cadrul conferinței PRIA Energy veți beneficia de aflarea noutăților în domeniul energetic, analize la un nivel înalt, interconectarea dintre activități, noi tehnologii, evoluții, inovații și oportunități de investiții.
 Conferința Pria Energy va găzdui lideri și vizionari din industria energetică, autorități, comunitatea științifică și sectorul privat, precum și lideri comunitari, care vor discuta politici în curs de dezvoltare, probleme și progrese tehnologice care au impact asupra resurselor energetice mondiale; soluții inovatoare strategice și tendințe în industria energetică, precum și oportunități concepute pentru a crea un viitor durabil prin intermediul și gestionarea mediului. Totodată se vor dezbate subiecte referitoare la dezvoltarea acestor interacțiuni complexe, care redefinesc viitorul energiei la nivel mondial.
 Lectorii care au fost invitați sunt: Toma Florin PETCU – Ministrul Energiei; Andrei MAIOREANU – Secretar de Stat, Ministerul Energiei; Sorin GAL – Director General, ANRM; Ovidiu AGLICERU – Președinte Directorat, Hidroelectrica; Niculae HAVRILEȚ – Președinte, ANRE; Daniela LULACHE – Director General, Nuclearelectrica; Corneliu BODEA – Președinte, Centrul Român al Energiei; Dragos ZACHIA – Președinte Consiliul de Supraveghere, Transelectrica; Silvia VLASCEANU – Director General, ACUE și Liviu NISTORAN – Director General, Televoice Grup (Evolio).
 Printre temele care vor fi abordate se vor regăsi: Cum ar trebui sa arate Strategia Energetică a României valabilă pentru 2017-2030; Ce alegem - securitate energetică sau independență energetică?; Securitatea energetică a României, între dezvoltarea piețelor de energie și provocările geopolitice regionale și globale; Strategia UE de Securitate Energetică (2014) și cum se raportează România la aceasta? Dar la procesul de formare a Uniunii Energetice? Cum putem negocia mai bine? România participă activ la elaborarea obiectivelor europene de diplomație energetică?; Hidroenergia, petrolul si gazele și energia nucleară -elemente prioritare ale strategiei energetice?; Guvernanța corporativă în cadrul companiilor de stat. Cum creștem astfel performanța și valoarea companiilor de stat? Eficiența sistemelor de management la stat; Listarea companiilor din sectorul energetic, despre experiența companiilor deja listate; Înființarea unui fond suveran de dezvoltare și investiții prevăzut în Programul de guvernare 2017-2020; Se poate realiza creșterea ponderii energiei electrice în mixul energetic, creșterea ponderii surselor regenerabile de energie și a măsurilor de eficiență energetică? dar creșterea ponderii producției descentralizate de electricitate?; Care sunt tendintele ultimilor ani în energia românească: producție, consum, import/export?; Transformarea sistemului energetic și tendințe de viitor: tehnologia, politicile climatice, geopolitica, energiile regenerabile; Reducerea emisiilor de carbon. Creșterea energiei electrice în structura consumului total de energie. Cum se pot integra sursele variabile de energie regenerabilă în sistemului electroenergetic? Creșterea eficienței energetice. Cum evoluăm catre către rețele inteligente?
 Vei avea ocazia să îi intâlnești pe cei mai importanti oameni din domeniu, să participi la un eveniment interactiv, deosebit, astfel încât la finalul evenimentului să avem trasate idei, soluții și propuneri. Nu în ultimul rând, profită de această ocazie pentru a face networking și a întâlni viitori parteneri sau pentru a menține legătura cu partenerii actuali!
 Conferința PRIA Energy face parte din seria PRIAevents – conferințe ce aduc în atenție, de fiecare dată, cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass - mediei. Cu o experiență de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscută pentru pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei.
 
 Parteneri principali ai evenimentului sunt Hidroelectrica, Federația Asociațiilor Companiilor de Utilități din Energie (ACUE), Asociația Furnizorilor de Energie Electrică din România (AFEER), Centrul Român al Energiei (CRE), Econet România, Camera de Comerț si Industrie Româno-Germană, Camera de Comerț si Industrie Româno-Olandeză, Camera de Comerț si Industrie Româno-Britanică, Camera de Comerț și Industrie a României, Camera de Comerț și Industrie România-Israel, Cogen România, Romanian Institute for Energy Development Studies (IRE) și EFdeN.
 
 Parteneri media ai conferinței sunt Agerpres, Transilvania Business, Nine O’Clock, Energetica, Energy Center, Tehnica Instalațiilor, InfoEST, Actmedia, 9AM, Jurnalul de Afaceri și The Romania Journal, Ziare.com, Business 24, Tehnic Media și InstalNews.ro.
 
 Mai multe detalii, agenda evenimentului PRIA Energy și modalități de înscriere pentru participare puteți găsi pe http://priaevents.ro/pria-energy-2017/
 Despre PRIAevents
 PRIAevents - experții tăi în evenimente! Noi aducem informații de ultimă oră și trend-uri în business prin intermediul conferințelor organizate. Echipa PRIAevents cu o experiență de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium pentru fiecare sector de business.
 Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați: raluca.voivozeau@priaevents.ro / 0744 584 661.
 
 
 
Comenteaza stirea  

Nu sunt comentarii


Reclame recomandate
 
Publicitate


Linkuri sponsorizate

Furnizori Cabluri
Verificari si emitere buletine PRAM
Electricieni Autorizati Bucuresti si imprejurimi
Consultanta pentru atestare firma la ANRE
Facebook-ul Electricienilor
Deschide CHATUL pe toata pagina


Electricieni online

Firme electrice online

Asistenta Online
Yahoo Messenger Status

Statistici Portal
Afisari astazi: 375
Afisari luna 09: 114274
Vizitatori astazi: 110


Pagina de start ::  Pentru webmasteri ::  Link exchange ::  Baner exchange ::  Votul tau conteaza ::  Concurs ::  Recomanda unui prieten
Cursuri electricieni ::  Cautare performanta in domeniul electric  ::  Relaxare
Parteneri: 
Facebook-ul Electricienilor Clubul Electricienilor Rodev Aer Conditionat
©2017 www.PortalElectric.Ro. Toate drepturile rezervate.
Gazduit de ElectricSite.Info  www.eGratis.Info  Servicii.xRo.ro  Corpuri de Iluminat
Magazin de echipamente si instalatii electrice de joasa tensiune si automatizari Proiectare instalatii electrice joasa si medie tensiune