Electricieni :: Firme electrice ::  Magazin electrice :: Anunturi ::  Stiri ::  Top site uri electrice
Download ::  Forum electric :: Revista InfoElectrica ::  Reclama pe site :: Licitatii  :: Chat
Prima pagina :: Legislatie :: Scheme electrice :: Referate ::Informatii utile :: Newsletter :: Adauga la favorite (Ctrl+D) :: Contact
Intrare in cont
Adresa email:
Parola:

 Retine login:

Cautare
In sectiunea:


Subiecte noi pe forum
» Caut colaboratori pentru interventii in situati de urgenta!
» 
» impamantare paratrasnet PDA
» Electrica Auto
» Contract mentenanta

Produse recomandate
» Instalatii electrice - pas cu pas
» RpE - INDICATOR DE NORME DE DEVIZ
» Manualul electricianului de exploatare retele electrice

Ultimul numar InfoElectrica

Recomandat
Facebook-ul Electricienilor


Horoscop Zilnic

Sondaj de opinie

Este necesar sa se mai organizeze
DA si voi participa si eu
DA, dar nu ma inscriu
NU
Rezultate

Reclame recomandate

Noile modele rack-abile de UPS-uri Eaton (valabil din 2017-04-)
Noile modele rack-abile sporesc flexibilitatea gamei de UPS-uri Eaton 5SC.
 
 Eaton și-a extins gama de UPS-uri line interactive pentru a-i ajuta pe managerii din domeniul IT să găsească cea mai bună opțiune de protecție a serverelor pentru întreprinderile mici. Pe lângă modelele Tower, gama 5SC include acum și modelele Rack și Rack/Tower (RT), cu puteri nominale între 500 VA și 3 kVA. Gama flexibilă oferă protecție intr-un design compact, fiabil și la prețuri accesibile pentru a asigura funcționarea în condiții de siguranță pentru o gamă largă de aplicații IT și industriale, precum servere, dispozitive de rețea și de stocare și bancomate.
  
 „În situatiile in care exista constrângeri legate de spațiu, poate fi dificil de integrat un UPS pentru a oferi protecția necesara. În acest sens, Eaton a dezvoltat gama 5SC, care este compatibilă chiar și cu cele mai mici Rack-uri IT: modelele Rack 1000/1500 pot fi integrate în rack-uri cu o adancime de numai 500 mm. Modelele Tower cu design compact sunt și ele ideale pentru soluții integrate, precum automatele de bilete, chioșcurile și bancomatele, acolo unde accesul la o sursa fiabila de alimentare este esențial pentru a permite finalizarea în siguranță a tranzacțiilor în curs. Așadar, această gamă pune în aplicare certificări CE și CTUV-US pentru a facilita implementarea globală de către MOEM-uri și integratori”, declară Stephane Lacroix, director de produs în cadrul Eaton.
  
 Gama Eaton 5SC a fost proiectată pentru a permite o administrare și o monitorizare eficienta: toate modelele includ o interfață LCD, care afișeaza în timp real informații importante despre starea UPS-ului, nivelul de incarcare in sarcină și nivelul de încărcare a bateriei, precum și alți parametri reglabili. Ieșirea sinusoidală asigură compatibilitatea cu cele mai sensibile echipamente IT din prezent, iar sensibilitatea reglabilă la forma de undă de intrare face UPS-ul adaptabil la medii specifice.
  
 Toate modelele sunt echipate cu porturi USB și seriale, pentru a permite integrarea automată cu principalele sisteme de operare. În plus, modelele Rack și RT (în cazul cărora UPS-ul poate fi montat în rack sau utilizat ca dispozitiv autonom) sunt prevăzute și cu un slot opțional pentru o cartelă de administrare a rețelei sau serial/releu pentru o mai bună comunicare. Introducerea acestui slot face modelele Rack și RT compatibile cu toate soluțiile Eaton de administrare a rețelei, precum și cu principalele medii virtuale VMware, RedHat, Citrix și HyperV.
  
 Pentru a reduce la minimum costurile și pentru a optimiza durata de viață a produsului, seria 5SC este echipată cu tehnologie ABM brevetată, care crește durata de viață a bateriei cu până la 50% prin încarcarea acesteia numai atunci când este necesar.
  
 Pentru a afla mai multe despre gama 5SC, vizitați www.eaton.eu/5SC.
  
 Pentru a afla mai multe despre Eaton, vizitați www.eaton.eu/powerquality și www.eaton-electric.ro. Pentru cele mai recente știri, urmăriți-ne pe Twitter (@EatonIT) sau pe LinkedIn (Eaton EMEA).
  
 Despre Eaton
  
 Sectorul electric al companiei Eaton este lider global, cu experiență în distribuția energiei si protecția circuitelor, sisteme de alimentare de rezervă, control si automatizare, iluminare si securitate, soluții si dispozitive de cablare structurata, soluții pentru medii periculoase si dificile si servicii de proiectare. Eaton se poziționează, prin soluțiile sale, astfel incat sa poata răspunde la cele mai importante provocări actuale în materie de management al energiei electrice.
  
 Eaton este o companie de management energetic, cu o cifră de afaceri de 19,7 miliarde USD în 2016. Eaton oferă soluții eficiente energetic, care ajută clienții să gestioneze energia electrică, hidraulică si mecanică într-un mod mai eficient, mai sigur si mai durabil. Eaton are aproximativ 95.000 de angajati si comercializează produse către clienți din peste 175 de țări. Pentru mai multe informații, vizitati www.eaton.eu.
  
 Anchete de reader: Eaton Electric srl, Baneasa Business & Technology Park
 Sos. Bucuresti – Ploiesti,  nr. 42-44, cladirea B2, etaj 3, 013696 Bucuresti, sector 1, Romania. Tel: +40 (021) 361 09 09, Email: infobucharest@eaton.com
  
 Informații de presă: Vă rog contactați Kate Siwek, Technical Publicity, Tel: +44 (0)1582 390980, Email: ksiwek@technical-group.com
Comenteaza stirea  

Nu sunt comentarii


Reclame recomandate
 
Publicitate


Linkuri sponsorizate

Furnizori Cabluri
Verificari si emitere buletine PRAM
Electricieni Autorizati Bucuresti si imprejurimi
Consultanta pentru atestare firma la ANRE
Facebook-ul Electricienilor
Deschide CHATUL pe toata pagina


Electricieni online

Firme electrice online

Asistenta Online
Yahoo Messenger Status

Statistici Portal
Afisari astazi: 38
Afisari luna 09: 113937
Vizitatori astazi: 17


Pagina de start ::  Pentru webmasteri ::  Link exchange ::  Baner exchange ::  Votul tau conteaza ::  Concurs ::  Recomanda unui prieten
Cursuri electricieni ::  Cautare performanta in domeniul electric  ::  Relaxare
Parteneri: 
Facebook-ul Electricienilor Clubul Electricienilor Rodev Aer Conditionat
©2017 www.PortalElectric.Ro. Toate drepturile rezervate.
Gazduit de ElectricSite.Info  www.eGratis.Info  Servicii.xRo.ro  Corpuri de Iluminat
Magazin de echipamente si instalatii electrice de joasa tensiune si automatizari Proiectare instalatii electrice joasa si medie tensiune