Electricieni :: Firme electrice ::  Magazin electrice :: Anunturi ::  Stiri ::  Top site uri electrice
Download ::  Forum electric :: Revista InfoElectrica ::  Reclama pe site :: Licitatii  :: Chat
Prima pagina :: Legislatie :: Scheme electrice :: Referate ::Informatii utile :: Newsletter :: Adauga la favorite (Ctrl+D) :: Contact
Intrare in cont
Adresa email:
Parola:

 Retine login:

Cautare
In sectiunea:


Subiecte noi pe forum
» Cum se comanda manual o lampa cu kit de urgenta, la lipsa U?
» 
» Caut colaboratori pentru interventii in situati de urgenta!
» 
» impamantare paratrasnet PDA

Produse recomandate
» RpE - INDICATOR DE NORME DE DEVIZ
» Autocolant "Electrician Recomandat"
» Reglementari tehnice privind proiectarea si executarea instalatiilo

Ultimul numar InfoElectrica

Recomandat
Facebook-ul Electricienilor


Horoscop Zilnic

Sondaj de opinie

Este necesar sa se mai organizeze
DA si voi participa si eu
DA, dar nu ma inscriu
NU
Rezultate

Reclame recomandate

Cel mai subtire element de comutatie statica (valabil din 2017-03-)
Schneider Electric lansează în România TeSys H, cel mai subțire element de comutație statică din lume
 
 Schneider Electric, specialistul mondial în managementul energiei și automatizări, lansează în România o nouă gamă ultra-compactă de contactoare electronice multifuncționale, TeSys H. Aceasta cuprinde cel mai subțire element de comutație statică din lume, destinat acționării motoarelor asincrone, si poate fi folosită într-o varietate de aplicații din industrie, în special în industria alimentară sau cea logistică.
 
 
 Cu o lățime de numai 22.5 mm, gama TeSys H este destinată pornirii și reversării motoarelor asincrone cu puteri de până în 3 kW/ 400 V c.a. Aceasta a fost proiectată pentru a îmbunătăți integrarea cât mai eficientă a echipamentelor de comutație a motoarelor în tablourile electrice de comandă, fiind concepută pentru aplicații standard sau ca parte a echipamentelor cu funcții de siguranță a proceselor.
 
 Noul produs de la Schneider Electric aduce mai multe beneficii cum ar fi reducerea cu până la 75% a spațiul ocupat de elementele de comutație a motoarelor, fiind ideal pentru aplicațiile unde spațiul reprezintă o prioritate, cât și diminuarea cu până la 60% a timpului de instalare, grație tehnologiei multi-funcție integrată în acesta. De asemenea, TeSys H satisface cerințele de siguranță ale unei arhitecturi clasificate tip SIL3/Ple și reprezintă o soluție fiabilă, cu o durată lungă de viață.
 
 Grație tehnologiei inovatoare de la Schneider Electric, TeSys H poate realiza până la patru funcții, respectiv: pornirea motorului în sens normal, inversarea sensului de rotație al motorului, protecție la suprasarcină a motorului și capacitate de funcționare în sisteme de alimentare dezechilibrate (cu diferențe între curenții fazelor de până la 33%), cât și oprirea în siguranță în conformitate cu cerințele SIL3/PLe (disponibilă în varianta cu protecție a cuplului).
 
 Pe lângă aceste funcții, noul starter TeSys H permite îmbunătățirea eficienței în timpul montajului și al mentenanței, fiind compatibil cu marea majoritate a echipamentelor de comandă și protecție din portofoliul Schneider Electric.
 
 Gama este disponibilă, începând cu martie 2017, în două modele dedicate pentru aplicații diferite: TeSys H standard și TeSys H Safe Torque Off. Primul model certificat CE și UL are etichetă verde și o aplicabilitate generală, în timp ce cel de-al doilea are etichetă rosie si beneficiază de funcții de securitate, cu aplicabilitate în procesele unde este necesară funcția de oprire în deplină siguranță.
 
 Mai multe detalii despre avantajele noii game de contactoare electronice multifuncționale de la Schneider Electric poti fi găsite pe pagina dedicată de pe website-ul local al companiei: http://www.schneider-electric.ro/ro/product-range/63062-tesys-h/?filter=business-1-automatizari-si-control-industrial&parent-category-id=3000.
 Despre Schneider Electric
 
 Schneider Electric este specialistul mondial în managementul energiei și automatizări. Realizând venituri din vânzări de aproximativ 24,7 miliarde de euro în anul fiscal 2016, cei peste 160.000 de angajați deservesc clienți din mai mult de 100 de țări, ajutându-i să-și optimizeze consumul de energie și operațiunile, într-un mod sigur, fiabil, eficient și sustenabil. De la simple întrerupătoare la sisteme operaționale complexe, tehnologia, soluțiile software si serviciile noastre îmbunătățesc modul în care clienții nostri gestionează si automatizează operațiunile. Tehnologiile noastre interconectate remodelează industriile, transformă orasele si îmbogățesc viețile utilizatorilor. La Schneider Electric, numim această viziune Life Is On.
 www.schneider-electric.ro
 
Comenteaza stirea  

Nu sunt comentarii


Reclame recomandate
 
Publicitate


Linkuri sponsorizate

Verificari si emitere buletine PRAM
Electricieni Autorizati Bucuresti si imprejurimi
Consultanta pentru atestare firma la ANRE
Facebook-ul Electricienilor
Deschide CHATUL pe toata pagina


Electricieni online

Firme electrice online

Asistenta Online
Yahoo Messenger Status

Statistici Portal
Afisari astazi: 2671
Afisari luna 10: 128944
Vizitatori astazi: 716


Pagina de start ::  Pentru webmasteri ::  Link exchange ::  Baner exchange ::  Votul tau conteaza ::  Concurs ::  Recomanda unui prieten
Cursuri electricieni ::  Cautare performanta in domeniul electric  ::  Relaxare
Parteneri: 
Facebook-ul Electricienilor Clubul Electricienilor Rodev Aer Conditionat
©2017 www.PortalElectric.Ro. Toate drepturile rezervate.
Gazduit de ElectricSite.Info  www.eGratis.Info  Servicii.xRo.ro  Corpuri de Iluminat
Magazin de echipamente si instalatii electrice de joasa tensiune si automatizari Proiectare instalatii electrice joasa si medie tensiune