Electricieni :: Firme electrice ::  Magazin electrice :: Anunturi ::  Stiri ::  Top site uri electrice
Download ::  Forum electric :: Revista InfoElectrica ::  Reclama pe site :: Licitatii  :: Chat
Prima pagina :: Legislatie :: Scheme electrice :: Referate ::Informatii utile :: Newsletter :: Adauga la favorite (Ctrl+D) :: Contact
Intrare in cont
Adresa email:
Parola:

 Retine login:

Cautare
In sectiunea:


Subiecte noi pe forum
» Caut colaboratori pentru interventii in situati de urgenta!
» 
» impamantare paratrasnet PDA
» Electrica Auto
» Contract mentenanta

Produse recomandate
» INTRODUCERE IN PLC, CONTROLERE LOGIC PROGRAMABILE
» INDICATOR DE NORME DE DEVIZ
» AUTOMATE PROGRAMABILE. CONSTRUCTIE, FUNCTIONARE, PROGRAMARE SI APLI

Ultimul numar InfoElectrica

Recomandat
Facebook-ul Electricienilor


Horoscop Zilnic

Sondaj de opinie

Este necesar sa se mai organizeze
DA si voi participa si eu
DA, dar nu ma inscriu
NU
Rezultate

Reclame recomandate

SmartWire-DT de la Eaton (valabil din 2017-01-)
SmartWire-DT de la Eaton obține certificarea navala din partea DNV GL.
  
 Automatizarea pe baza tehnologiei inteligente de conectare de la Eaton economisește spațiu și reduce costurile pentru o gamă variată de aplicații din industria construcțiilor navale.
  
 BUCURESTI … Eaton își extinde portofoliul de produse pentru industria maritimă și de construcții navale cu tehnologia sa SmartWire-DT, certificată de DNV GL.
  
 Produsele SmartWire-DT ale companiei au primit certificarea navala de la cea mai mare organizație de clasificare si certificare navala din lume în vederea integrării în panouri de control cu grad de protecție IP20. Oferta mai include PC-urile industriale standard seria XP-500, precum și familiile XV-300 și XV-100 de unități combinate de management și control (HMI/PLC) cu tehnologie tactilă. În prezent, și alte produse SmartWire-DT sunt în curs de certificare în vederea integrării în echipamente periferice cu grad de protecție IP 67.
  
 „Cu certificarea de la DNV GL, sistemul nostru inteligent de conectare și comunicare SmartWire-DT oferă atât furnizorilor din industria construcțiilor navale cât și furnizorilor de tablouri electrice posibilitatea de a economisi spațiu și, în consecință, de a-și reduce costurile cu automatizarea și distribuția energiei”, a declarat Sebastian Kuster, manager de produs în cadrul Departamentului de automatizări pentru industria maritimă. „Armatorii au de câștigat și de pe urma faptului că aceste sisteme pot atinge un nivel înalt de transparență a datelor într-un mod simplu și rentabil”.
  
 SmartWire-DT este o tehnologie de conectare unică, care simplifică conexiunile și comunicarea între dispozitivele de comanda  și aparatura de comutare, senzori și actuatoare. Tehnologia este potrivită pentru o gamă largă de procese de control la bordul navelor comerciale și de pasageri, de la sisteme de încălzire, ventilare și aer condiționat (HVAC) și de tratare a apei până la sisteme de comandă pentru hublouri, lifturi, macarale, bucătării și chiar aplicații în sisteme electrohidraulice. Tehnologia SmartWire-DT combină într-un singur cablu alimentarea cu energie și fluxurile de date ale componentelor conectate la rețea, reducând necesarul de cablu cu până la 85% și facilitând economisirea costurilor în întregul lanț de valoare adăugată, de la proiectare și construcție la producție și dare în exploatare, precum și în procesul de extindere ulterior.
  
 „Proiectele actuale din industria construcțiilor navale arată că, folosind tehnologia SmartWire-DT, spatiul necesar din panourile de control poate fi redus cu 30%”, a explicat Kuster. „De exemplu, la bordul unei nave de croazieră, se pot economisi aproximativ 100-150 m de panouri de control, fiind astfel nevoie de mai puțin spațiu.”
  
 Ca sistem deschis, SmartWire-DT poate fi conectat prin intermediul gateway-urilor la toate magistralele de camp obișnuite, precum Modbus-TCP și Ethernet IP, și permite transferul direct de date relevante la un sistem de control de nivel mai înalt. În același timp, componentele conectate la lanțul SmartWire-DT sunt echipate cu inteligență autonomă. Astfel, acestea pot transmite informații utile despre sarcină și stare, de exemplu. Transparența datelor permite detectarea din timp a oricăror incidente și implementarea fără probleme a măsurilor de întreținere preventivă.
  
 „Prin acest sistem de alertă rapidă, precum și prin intervențiile noastre la fața locului, întreruperile cauzate de defecțiunile tehnice pot fi reduse în mod semnificativ și gestionate mai bine”, a comentat Kuster.
  
 Pentru a afla mai multe despre Eaton, vizitați www.eaton.eu/marine și www.eaton-electric.ro. Pentru cele mai recente știri, urmăriți-ne pe Twitter (@Eaton_EMEA) sau căutați pagina Eaton Marine & Offshore pe LinkedIn.
  
  
 Despre Eaton
  
 Sectorul electric al companiei Eaton este lider global, cu experiență în distribuția energiei și protecția circuitelor, sisteme de alimentare de rezervă, control și automatizare, iluminare și securitate, soluții și dispozitive de cablare structurata, soluții pentru medii periculoase și dificile și servicii de proiectare. Eaton se poziționează, prin soluțiile sale, astfel incat sa poata răspunde la cele mai importante provocări actuale în materie de management al energiei electrice.
  
 Eaton este o companie de management energetic, cu o cifră de afaceri de 20,9 miliarde USD în 2015. Eaton oferă soluții eficiente energetic, care ajută clienții să gestioneze energia electrică, hidraulică și mecanică într-un mod mai eficient, mai sigur și mai durabil. Eaton are aproximativ 95.000 de angajați și comercializează produse către clienți din peste 175 de țări. Pentru mai multe informații, vizitați www.eaton.eu.
  
 Anchete de reader: Eaton Electric srl, Baneasa Business & Technology Park
 Sos. Bucuresti – Ploiesti, nr. 42-44, cladirea B2, etaj 3, 013696 Bucuresti, sector 1, Romania. Tel: +40 (021) 361 09 09, Email: infobucharest@eaton.com
  
Comenteaza stirea  

Nu sunt comentarii


Reclame recomandate
 
Publicitate


Linkuri sponsorizate

Verificari si emitere buletine PRAM
Electricieni Autorizati Bucuresti si imprejurimi
Consultanta pentru atestare firma la ANRE
Facebook-ul Electricienilor
Deschide CHATUL pe toata pagina


Electricieni online

Firme electrice online

Asistenta Online
Yahoo Messenger Status

Statistici Portal
Afisari astazi: 1919
Afisari luna 10: 120138
Vizitatori astazi: 465


Pagina de start ::  Pentru webmasteri ::  Link exchange ::  Baner exchange ::  Votul tau conteaza ::  Concurs ::  Recomanda unui prieten
Cursuri electricieni ::  Cautare performanta in domeniul electric  ::  Relaxare
Parteneri: 
Facebook-ul Electricienilor Clubul Electricienilor Rodev Aer Conditionat
©2017 www.PortalElectric.Ro. Toate drepturile rezervate.
Gazduit de ElectricSite.Info  www.eGratis.Info  Servicii.xRo.ro  Corpuri de Iluminat
Magazin de echipamente si instalatii electrice de joasa tensiune si automatizari Proiectare instalatii electrice joasa si medie tensiune