Electricieni :: Firme electrice ::  Magazin electrice :: Anunturi ::  Stiri ::  Top site uri electrice
Download ::  Forum electric :: Revista InfoElectrica ::  Reclama pe site :: Licitatii  :: Chat
Prima pagina :: Legislatie :: Scheme electrice :: Referate ::Informatii utile :: Newsletter :: Adauga la favorite (Ctrl+D) :: Contact
Intrare in cont
Adresa email:
Parola:

 Retine login:

Cautare
In sectiunea:


Subiecte noi pe forum
» Caut colaboratori pentru interventii in situati de urgenta!
» 
» impamantare paratrasnet PDA
» Electrica Auto
» Contract mentenanta

Produse recomandate
» RpE - INDICATOR DE NORME DE DEVIZ
» Resurse energetice regenerabile. Ghid practic de proiectare, montaj
» INDICATOR DE NORME DE DEVIZ

Ultimul numar InfoElectrica

Recomandat
Facebook-ul Electricienilor


Horoscop Zilnic

Sondaj de opinie

Este necesar sa se mai organizeze
DA si voi participa si eu
DA, dar nu ma inscriu
NU
Rezultate

Reclame recomandate

Noua generatie de declansatoare de la Eaton (valabil din 2016-11-)
Noua generație de declanșatoare de la Eaton simplifică testarea întrerupătoarelor automate.
  
 Eaton a lansat platforma Power Xpert Release (PXR) - noua generație de unități de declanșare destinate pieței globale – care le permite inginerilor să testeze și să configureze întrerupătoare automate de la un PC printr-un port USB. Aceasta este integrată în întrerupătoarele automate în aer IZMX ale companiei. Prin urmare, utilizatorilor le este mai ușor să interacționeze cu unitatea de declanșare și să stocheze datele de testare, îmbunătățindu-se astfel regimul de control și de întreținere.
  
 Întrerupătoarele automate pentru curenți mari – de exemplu, cele utilizate în sisteme de distribuție de putere mare din industrie – sunt configurate și testate periodic de utilizatorii finali, pentru a se asigura că se pot baza în continuare pe funcționarea lor în cazul apariției unor supra-curenti, și pot preveni astfel timpul de nefuncționare costisitor. Această nouă unitate le permite tehnicienilor să simuleze scurtcircuite și suprasarcini cu ajutorul software-ului Power Xpert Protection Manager (PXPM) de la Eaton, care poate fi descărcat gratuit.
  
 „Unitatea a fost dezvoltată ca răspuns la solicitările utilizatorilor pentru un sistem ușor de utilizat. În trecut, datele de testare trebuiau transcrise, însă folosind software-ul actualizat se poate genera și stoca electronic, în format .pdf, un raport de testare profesionist, de trei pagini, cu marcajul dată/oră, informații particularizate, setări individuale/curbe de declanșare și rezultatul testării prin injecție in secundar”, a afirmat Ralf Nikolic, ACB Product Manager la Eaton. „Astfel, tehnicienii pot reduce considerabil timpul de testare, fiindu-le mult mai ușor să efectueze întreținerea și să primească un raport de testare ca documentație.”
  
 În timp ce tehnologia PXR suportă în prezent doar testarea și configurarea întrerupătoarelor în aer IZMX ale Eaton, noua unitate electronică de declanșare reprezintă platforma viitorului. Ea va fi integrată în toate gamele de întrerupătoare compacte și de tensiune medie de la Eaton, pentru a stabili un nou standard de nivel înalt pentru testarea tuturor întrerupătoarelor. Cei care efectuează testele nu vor mai avea nevoie de instrumente de testare specializate, deoarece dispun de hardware integrat de testare a injecției secundare.
  
 Printre noile caracteristici ale dispozitivelor IZMX dotate cu tehnologia PXR se numără posibilitatea de a capta undele de curent și – opțional - de tensiune împreună cu valorile minime și maxime, pentru conductorii de fază și de nul. În plus, unda poate oferi un indiciu privind calitatea generală cauzată de armonici, iar precizia de măsurare este acum de unu la sută. Afișajul cu matrice de puncte, cu o rezoluție mai mare, a fost îmbunătățit pentru a fi întotdeauna activ, afișând în permanență starea de selectivitate zonală (ZSI), starea bateriei și curentul nominal. Toate datele pot fi transferate prin funcția de comunicare pe Modbus, Profibus sau Ethernet și, din motive de securitate, se poate adăuga o parolă pentru a se evita modificările neautorizate. În plus a fost adăugat un cod QR pentru o identificare mai ușoară și pentru a accesa informații suplimentare.
  
 „La Eaton, avem misiunea de a-i ajuta pe utilizatori să sporească siguranța personalului și fiabilitatea echipamentelor lor și, de aceea, asigurăm funcții de siguranță de nivel înalt. Astfel, protecția ZSI este integrată acum în întrerupătoare pentru a reduce timpul de declanșare și energia în caz de declanșare la scurtcircuit selectiv”, mai spune Nikolic. „Funcția noastră opțională Arcflash Reduction Maintenance System (ARMS) reduce, de asemenea, timpul de declanșare și energia, pentru o protecție sporită a personalului de întreținere. Mai mult decât atât, sistemul Arcon controlează un arc într-un interval de până la 2 ms, înainte de a atinge curentul maxim, iar sistemul de diagnoză permite monitorizarea termică permanentă a tablourilor principale de distribuție de joasă tensiune. Împreună, aceste sisteme permit detectarea oricărei erori, imediat ce apare, astfel încât să poată fi rezolvată cu ușurință înainte de a pune în pericol operatorii sau echipamentul.”
  
 Pentru a afla mai multe despre Eaton, vizitați www.eaton-electric.ro. Pentru cele mai recente știri, urmăriți-ne pe Twitter (@Eaton_EMEA) sau pe LinkedIn (Eaton EMEA).
  
  
 Despre Eaton
  
 Sectorul electric al companiei Eaton este lider global, cu experiență în distribuția energiei și protecția circuitelor, sisteme de alimentare de rezervă, control și automatizare, iluminare și securitate, soluții și dispozitive de cablare structurata, soluții pentru medii periculoase și dificile și servicii de proiectare. Eaton se poziționează, prin soluțiile sale, astfel incat sa poata răspunde la cele mai importante provocări actuale în materie de management al energiei electrice.
  
 Eaton este o companie de management energetic, cu o cifră de afaceri de 20,9 miliarde USD în 2015. Eaton oferă soluții eficiente energetic, care ajută clienții să gestioneze energia electrică, hidraulică și mecanică într-un mod mai eficient, mai sigur și mai durabil. Eaton are aproximativ 95.000 de angajați și comercializează produse către clienți din peste 175 de țări. Pentru mai multe informații, vizitați www.eaton.eu.
  
 Anchete de reader: Eaton Electric srl, Baneasa Business & Technology Park
 Sos. Bucuresti – Ploiesti,  nr. 42-44, cladirea B2, etaj 3, 013696 Bucuresti, sector 1, Romania. Tel: +40 (021) 361 09 09, Email: infobucharest@eaton.com
  
 Informații de presă: Vă rog contactați Kate Siwek, Technical Publicity, Tel: +44 (0)1582 390980, Email: ksiwek@technical-group.com
Comenteaza stirea  

Nu sunt comentarii


Reclame recomandate
 
Publicitate


Linkuri sponsorizate

Furnizori Cabluri
Verificari si emitere buletine PRAM
Electricieni Autorizati Bucuresti si imprejurimi
Consultanta pentru atestare firma la ANRE
Facebook-ul Electricienilor
Deschide CHATUL pe toata pagina


Electricieni online

Firme electrice online

Asistenta Online
Yahoo Messenger Status

Statistici Portal
Afisari astazi: 780
Afisari luna 09: 93655
Vizitatori astazi: 178


Pagina de start ::  Pentru webmasteri ::  Link exchange ::  Baner exchange ::  Votul tau conteaza ::  Concurs ::  Recomanda unui prieten
Cursuri electricieni ::  Cautare performanta in domeniul electric  ::  Relaxare
Parteneri: 
Facebook-ul Electricienilor Clubul Electricienilor Rodev Aer Conditionat
©2017 www.PortalElectric.Ro. Toate drepturile rezervate.
Gazduit de ElectricSite.Info  www.eGratis.Info  Servicii.xRo.ro  Corpuri de Iluminat
Magazin de echipamente si instalatii electrice de joasa tensiune si automatizari Proiectare instalatii electrice joasa si medie tensiune