Electricieni :: Firme electrice ::  Magazin electrice :: Anunturi ::  Stiri ::  Top site uri electrice
Download ::  Forum electric :: Revista InfoElectrica ::  Reclama pe site :: Licitatii  :: Chat
Prima pagina :: Legislatie :: Scheme electrice :: Referate ::Informatii utile :: Newsletter :: Adauga la favorite (Ctrl+D) :: Contact
Intrare in cont
Adresa email:
Parola:

 Retine login:

Cautare
In sectiunea:


Subiecte noi pe forum
» Cum se comanda manual o lampa cu kit de urgenta, la lipsa U?
» 
» Caut colaboratori pentru interventii in situati de urgenta!
» 
» impamantare paratrasnet PDA

Produse recomandate
» Resurse energetice regenerabile. Ghid practic de proiectare, montaj
» Resurse regenerabile si conversia lor
» Autocolant "Electrician Recomandat"

Ultimul numar InfoElectrica

Recomandat
Facebook-ul Electricienilor


Horoscop Zilnic

Sondaj de opinie

Este necesar sa se mai organizeze
DA si voi participa si eu
DA, dar nu ma inscriu
NU
Rezultate

Reclame recomandate

Solutiile Schneider Electric, desemnate Produsul anului (valabil din 2016-10-)
Soluțiile Schneider Electric pentru centre de date prefabricate și micro centre de date au fost desemnate „Produsul anului în alimentarea cu energie a centrelor de date” de către DCS
 
 Portofoliul de soluții inovatoare pentru centre de date al Schneider Electric a fost recunoscut drept un lider al industriei la Gala Premiilor DCS 2016.
 
 București, 29 septembrie 2016 – Schneider Electric, specialistul mondial în managementul energiei și automatizări, a câștigat categoria „Produsul anului în alimentarea cu energie a centrelor de date” în cadrul Galei Premiilor DCS 2016. Portofoliul de soluții dedicate centrelor de date prefabricate și micro centre de date al companiei, recunoscut drept cel mai bun din industrie, permite o implementare rapidă și eficientă din punctul de vedere al costurilor infrastructurii în orice locație, fără a fi influențată de provocările legate de distanță, constrângeri de spațiu sau medii izolate.
 Premiile DCS sunt organizate anual cu scopul de a recunoaște și recompensa performanțele designerilor, producătorilor și furnizorilor care activează în domeniul centrelor de date, categoriile competiției vizând toate ariile principale ale acestei piețe din Europa.
 „Suntem încântați că portofoliul nostru de soluții pentru centre de date prefabricate și micro a primit acest premiu prestigios, care reprezintă pentru noi o susținere semnificativă pentru a ne continua investițiile în inovarea centrelor de date modulare. Mulțumirile noastre se îndreaptă către juriul Premiilor DCS, dar mai ales către numeroșii clienți și profesioniști care ne-au votat”, a declarat Matthew Baynes, Data Centre Business Development Director, Schneider Electric.
 Configurațiile prefabricate Schneider Electric includ module de alimentare cu energie electrică, răcire și IT pentru a oferi o abordare flexibilă a infrastructurii centrelor de date. Componentele sunt testate în fabrică și proiectate înainte de a fi livrate în locația clientului ca module gata de instalare. Printr-o instalare personalizată a acestora, clienții pot reduce cheltuielile inițiale de capital (CapEx) și își pot actualiza capacitatea centrului de date pe măsură ce afacerea lor se dezvoltă.
 În contextul unui volum tot mai mare de date provenite de la dispozitivele conectate și al Internetului Lucrurilor (Internet of Things - IoT), soluțiile Schneider Electric pentru micro centre de date ajută companiile să facă față provocărilor Big Data, precum și latenței. Acestea permit implementarea unor centre de date localizate la marginea rețelelor, cu scopul de a reduce costurile, asigurând în același timp un nivel ridicat al calității serviciilor, siguranței și flexibilității pentru aplicațiile clienților. Soluțiile sunt livrate într-o singură incintă cu software integrat de alimentare cu energie electrică, răcire și management pentru a susține un mediu sigur și autonom pentru operațiile IT.
 Soluțiile Schneider Electric utilizează o arhitectură modulară standardizată pentru a reduce complexitatea și pentru a crește viteza implementării. Compania a publicat o listă extinsă de modele de referință, care sunt complet adaptabile la o serie largă de cerințe ale clienților. Soluțiile prefabricate pot fi instalate în interior sau în exterior – independent sau împreun㠖 pentru a le asigura clienților o abordare completă și scalabilă asupra centrului de date.
 Pentru mai multe informații despre portofoliul de soluții Schneider Electric pentru centre de date prefabricate și micro, puteți accesa www.schneider-electric.com.
 
Comenteaza stirea  

Nu sunt comentarii


Reclame recomandate
 
Publicitate


Linkuri sponsorizate

Verificari si emitere buletine PRAM
Electricieni Autorizati Bucuresti si imprejurimi
Consultanta pentru atestare firma la ANRE
Facebook-ul Electricienilor
Deschide CHATUL pe toata pagina


Electricieni online

Firme electrice online

Asistenta Online
Yahoo Messenger Status

Statistici Portal
Afisari astazi: 1125
Afisari luna 10: 130948
Vizitatori astazi: 357


Pagina de start ::  Pentru webmasteri ::  Link exchange ::  Baner exchange ::  Votul tau conteaza ::  Concurs ::  Recomanda unui prieten
Cursuri electricieni ::  Cautare performanta in domeniul electric  ::  Relaxare
Parteneri: 
Facebook-ul Electricienilor Clubul Electricienilor Rodev Aer Conditionat
©2017 www.PortalElectric.Ro. Toate drepturile rezervate.
Gazduit de ElectricSite.Info  www.eGratis.Info  Servicii.xRo.ro  Corpuri de Iluminat
Magazin de echipamente si instalatii electrice de joasa tensiune si automatizari Proiectare instalatii electrice joasa si medie tensiune